header banner
Default

Wat zijn de beste alternatieven voor Crypto Memes? Pepe Coin, Shiba Inu en Solana verdienen geld


De eerste week van oktober is begonnen met veel crypto’s die op maandag stegen. Toch werd dit vervolgd door een correctie, waardoor de beste crypto stijgers van gisteren hun winsten in moesten leveren.

Cryptomunten zoals Solana (-0,9%), Shiba Inu (-3,8%) en Pepe Coin (-10%) zorgden op maandag voor grote winsten, maar zijn vandaag weer gedaald. Dit lijkt een gevolg te zijn van een crypto markt die te optimistisch reageerde op het feit dat er geen Government Shutdown wordt verwacht in de VS.

In dit artikel kijken we naar de Shiba Inu koers, de Solana koers en de Pepe Coin koers, of deze crypto’s nog potentie hebben om te stijgen en of er misschien betere meme crypto alternatieven zijn.

Solana koers daalt met ruim 1%, maar schiet weer omhoog

VIDEO: 🔥SHIBA INU, PEPE AND DOGECOIN ARE DYING?! WHICH MEME COIN WILL SURVIVE?! (URGENT!!)
Joe Parys Crypto

We beginnen met de Solana koers, want ondanks dat deze altcoins zijn winsten heeft ingeleverd en vandaag gedaald is, schiet deze wederom de lucht in. De Solana koers heeft voor een langere tijd weinig gedaan en ligt na deze beweging nog steeds boven zijn moving averages.

SOL ligt op dit moment nog ruim +24% hoger dan 7 dagen geleden en enkel zo’n 0,6% lager dan het niveau van gisteren.

Solana koers grafiek
Solana koers grafiek – Bron: TradingView

De relative strength index van Solana ligt nog steeds boven de 70, wat betekent dat er veel verkoopdruk heerst op technisch gebied. Toch lijken bulls de Solana koers nog steeds omhoog te duwen, waardoor het niet zeker is of de Solana koers nog ver zal dalen.

Met de lancering van compressed Non-Fungible Tokens (cNFT’s) op het Solana netwerk, zou de Solana koers de komende maanden nog meer kunnen groeien in populariteit. Als gevolg zou Solana het jaar kunnen eindigen boven de $26.

Shiba Inu koers daalt onder moving average

VIDEO: 🔥Is THIS The NEXT “PEPE” COIN?! 🐸 (urgent) #Shorts
Joe Parys Crypto

De Shiba Inu koers is na de correctie van vandaag terug onder zijn 30-daagse moving average gaan liggen. Hierdoor is SHIB rond de $0,0000073 komen te liggen met een daling van -3,58% op het moment.

De 30-daagse moving average (geel) dient nu wederom weer als resistance die SHIB onderdrukt en een stijging in de koers kan beperken.

shiba inu koers grafiek
Shiba Inu koers grafiek – Bron: TradingView

Met een relative strength index rond de 45, zou SHIB genoeg momentum kunnen hebben om een doorbraak boven deze resistance te maken. Op korte termijn zou de Shiba Inu koers mogelijk weer zijwaarts kunnen bewegen, in ieder geval tot er weer goed nieuws is voor crypto of de meme coin zelf.

Toch kan Shiba Inu een goede investering zijn, gezien het een hechte community heeft, die werkt aan veelbelovende updates voor het Shiba Inu ecosysteem. Als er dit jaar nog meer nieuws over deze updates komt, zoals de verwachte SHIB: The Metaverse, dan zou SHIB 2023 kunnen eindigen rond de $0,0000100.

Pepe Coin koers maakt duikvlucht van -10%

VIDEO: The Only Meme Coin Worth Buying In 2023? (Pepe Coin Killer!)
No Bs Crypto

Als laatste van de 3 beste crypto stijgers van gisteren, hebben we Pepe Coin, die vandaag begon met een duikvlucht van ruim -10%. Toch ligt de Pepe Coin koers nog steeds een kleine +6% hoger dan een week geleden.

Hoewel de Pepe Coin gisteren probeerde een breakout boven zijn 200-daagse moving average (blauw) te maken, kon het geen candle sluiten boven dit niveau. Het vervolg daarvan is dat de Pepe Coin koers een scherpe omkeer maakte en onder zijn 30-daagse moving average (geel) uitbrak.

Pepe Coin koers grafiek
Pepe Coin koers grafiek – Bron: TradingView

Nadat de relative strength index gisteren de 60 aantikte, is de koers onderuit gegaan, zo ligt de RSI op dit moment onder de 50. Dit betekent dat de koers mogelijk nog genoeg momentum overheeft om een breakout boven de 30-daagse moving average te maken.

Als we naar de hele afbeelding kijken zien we dat vanaf eind september de trend van Pepe Coin omkeerde. Om die reden zou het mogelijk kunnen zijn dat PEPE deze trend voorlopig aanhoudt, al helemaal omdat historisch gezien oktober en november goede maanden zijn voor crypto.

Als de Pepe Coin koers zijn vaart weet te behouden en zijn 30-daagse moving average weer als support kan claimen, zou PEPE het jaar kunnen eindigen boven de $0,000000850 en misschien wel boven de $0,000001000.

Hoewel populaire meme crypto’s zoals Shiba Inu en Pepe Coin, net als Solana nog steeds voor mooie winsten kunnen zorgen, zouden deze altcoins niet snel meer exploderen in waarde. Daarom kan het voor sommige investeerders aantrekkelijker zijn om in nieuwe crypto’s te investeren die deze mogelijkheid nog hebben.

Meme Kombat – Welke meme gaat winnen en wie valt er in de prijzen?

VIDEO: 🔥Top 5 "MEME" Crypto Coins for 2024 and Beyond?! (URGENT!!!)
Joe Parys Crypto

De nieuwe meme crypto, Meme Kombat, heeft een uniek concept bedacht. Je kunt bij Meme kombat wedden op je favoriete meme, die het in een AI gevecht opneemt tegen andere memes. Als jouw meme wint, kun je toffe prijzen winnen, waaronder extra tokens.

Bekende memes zoals Pepe, Wojak, SpongeBob, Shiba Inu en nog meer, zullen het tegen elkaar opnemen in de arena. De uitkomst van het gevecht is een mysterie, gezien deze gevechten worden bediend door AI. Dit houdt het spel spannend voor iedereen, toch kunnen de winnaars naar huis gaan met grote prijzen.

meme kombat crypto

Je kunt de utility token van Meme Kombat, MK, voor een lage prijs van $1,667 per stuk kopen in de presale kopen. Deze tokens kun je tijdens de presale direct staken om passief extra tokens te verdienen. Na de presale kun je de tokens ook staken als je mer houdt van gegarandeerde beloningen.

Binnenkort zal de token gelanceerd worden op exchanges en kan deze mogelijk sterk toenemen in waarde. Wanneer het platform live (en mogelijk viraal) gaat, kan MK exploderen in waarde en heb je als vroege investeerder veel profijt. Dit effect kan nog meer versterkt worden als je kiest om de meme coins te staken.

Nu naar Meme Kombat

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Sources


Article information

Author: Richard Farrell

Last Updated: 1699407362

Views: 1094

Rating: 4.2 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Richard Farrell

Birthday: 1976-08-13

Address: 77530 Howard Stream Apt. 731, Mckenzieborough, CO 06347

Phone: +4543825434496223

Job: Financial Analyst

Hobby: Calligraphy, Swimming, Card Collecting, Hiking, Tea Brewing, Stamp Collecting, Yoga

Introduction: My name is Richard Farrell, I am a artistic, multicolored, audacious, sincere, striking, bold, valuable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.